Om oss

Vi utfører alle de tradisjonelle snekker- og tømrer- tjenestene, men hovedvekten av våre opp- gaver er nybygg av hus og hytter i alle størrelser og prisklasser, leilighetsbygg, rehabilitering, tilbygg, anneks, skifte av tak og vinduer.

Vi kan ta på oss hele jobben – fra plan til ferdig bygg. Når vi tas med i prosjektet så tidlig som mulig vil våre oppdragsgivere best mulig kunne benytte seg av vår erfaring og kompetanse. Vi vil kunne ta oss av alt av søknader og papirarbeid, og vi kan også ta på oss totalentreprisen slik at vi styrer hele utføringen av oppdrag. Da forholder oppdragsgiver seg til oss gjennom hele prosessen, så tar vi oss av planleggingen og gjennomføring i samarbeid med våre faste og lokale håndverkere som rørlegger, elektriker, maler, blikkenslager osv. Disse har alle samme krav til kvalitet som vi oss.

Vi hjelper våre kunder gjennom hele byggeprosessen. Alt fra planlegging, prosjektering, søknader og godkjenninger

Navnet V M Bygg AS er et resultat av sammen- slåingen av de to byggmesterfirmaene Rune Å. Valborgland AS og Meberg Bygg AS. Begge byg- gmesterne har 25 års erfaring fra bransjen, og har opp gjennom årene hatt et nært samarbeid. Et samarbeid som har fungert meget godt, og som har gjort oss i stand til å håndtere større og mer krevende oppgaver.

Selv om vi er aktører innen et gammelt fag, så er det også i vårt fag en stadig utvikling. Vi blir stadig introdusert for nyere typer materialer, verktøy og andre hjelpemidler, samtidig som byggeforskriftene også utvikles. Det er viktig at man henger med, og etter mer enn 25 år i bransjen er vi alltid oppdatert, og har de godkjenninger og sertifikater som til enhver tid kreves.

Har du et bygg- eller tømrerprosjekt som du ønsker utført, så ta gjerne kontakt med oss. Vår kunnskap og kompetanse vil da komme deg og ditt prosjekt til gode.

Rune Å. Valborgland
Glenn Meberg

 

Se vår nye film

 

 

Copyright © VM Bygg AS | Webdesign av IT-Loftet AS