Stølehalvøya – Grimstads nye bydel

Nytt boligområde på Stølehalvøya – Grimstads nye bydel

Velkommen til privat visning i området som vil bli Grimstads mest attraktive boligområde i årene som kommer. Salgsstart er januar 2020, byggestart august og de første boligene kan være innflytningsklare allerede før jul 2020.

Første byggetrinn, Stølevarden, vil bli et boligfelt med 100 boliger fordelt på eneboliger, eneboliger i rekke, tomanns- og firemannsboliger. Veier og infrastruktur er påbegynt, og vi har stort fokus på trygg skolevei og helhetlig utforming av området.

Stølehalvøya
Grimstads nye bydel er preget av naturskjønne omgivelser omringet av hav, holmer og idylliske fjorder. Her er det både landlig og sentralt – kun 8 kilometer vest for Grimstad sentrum.

Stølevarden
Navnet er hentet fra varden som ligger på det høyeste punktet i området, og var et kjent sjømerke i gamle dager. Mange av tomtene i det første byggetrinnet får dermed fantastisk utsikt utover havet og inn Strandfjorden mot Reddalskanalen.

Boligfelt med mange kvaliteter
Med bolig på Stølevarden vil du bo nær sjøen. Det betyr gang- og sykkelavstand til en rekke fine strender, og det vil bli mulighet for å leie båtplass. Det er viktig for de fleste som bosetter seg langs kysten, men også i de landlige nærområdene er det flotte naturområder med turstier. Stølevarden blir et attraktivt bomiljø for alle som verdsetter det å bo nær spesielle naturkvaliteter uten at avstanden til det urbane blir for stor. Grimstad sentrum og Universitetet i Agder med Teknologiparken ligger i kort avstand fra Grimstads nye bydel – Stølehalvøya. Avstand og kjøretid til Dyreparken, Sørlandssenteret og Kristiansand sentrum oppleves av mange som overraskende kort.

Et godt oppvekstmiljø
Vi er sikre på at Grimstads nye bydel vil bli et godt sted å vokse opp. Boligfeltet Stølevarden har potensiale til å bli det beste bomiljøet i Grimstad. De naturskjønne omgivelsene er en viktig faktor for trivsel, og for de fleste familier vil barnas trivsel og en enkel hverdag for de voksne være avgjørende når det settes karakter på bomiljøet. Ny barnehage er planlagt bygd langs den nye Støleveien, og avstanden til Holviga barne - og ungdomsskole er 4 km, kort nok til å sykle på trygge sykkelstier og langt nok til at barna har rett på skoleskyss. Det gjør det praktisk, enkelt og trygt.

LES MER PÅ : https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=163704988

FINN KODE =163704988

Priser
I Felt 1 vil vi bygge eneboliger, eneboliger i rekke, tomanns- og firemannsboliger med priser som spenner fra 1 790 000,- til ca. 10 millioner.

Opplevelser og flotte steder i nærmiljøet
Boligfeltet Stølevarden er omgitt av en rekke fantastiske steder i gang- og sykkelavstand fra din nye bolig. I flyfotoet har vi merket av områder med spesielle kvaliteter:

 1 Kjørviga
Barnevennlig strand med fine bunnforhold. Lett adkomst på sti eller vei, men ikke parkeringsplass.

2 Stølekilen med Støle brygge
Bademuligheter fra svabergene, og idylliske små bukter med barnevennlige strender.
Støle brygge innerst i Stølekilen er en god småbåthavn med ca. 100 båtplasser. Grønt friområde og møtested for beboerne.

3 og 4 Ut mot havet
Den ytre delen av Stølehalvøya møter Grimstads vakre skjærgård og Skagerrak. Området har mange fine turstier, og svabergene innbyr til stangfiske fra land hele året og er yndede steder for dem som vil bade og sole seg om sommeren.

5 Gullregnbukta
I det grunne og smaleste partiet av Strandfjorden er det en liten, lun bukt med en hyggelig badeplass, som også er en fin fiskeplass for dem som er ute etter sjøørreten tidlig vår og på ettersommeren.

6 Badeplassen Kromann
Innerst i Strandfjorden ligger områdets mest skjermede badeplass. Badeplassen Kromann er et regulert friområde lunt tilbaketrukket i forhold til båttrafikken gjennom Reddalskanalen. Den sjarmerende badeplassen ligger nydelig til i ettermiddags- og kveldssola.

7 Stølevarden
Den høyeste toppen i området ligger 53 MOH og har gitt boligfeltet navn. Fra dette utsiktspunktet er det fri utsikt mot skjærgården og havet utenfor i sør, mot Strandfjorden i vest og Landvik og Reddal i nord.

Strandfjorden
Fjorden er innfartsåren sjøveien til Landvik og Reddal gjennom Reddalskanalen. Om sommeren er Landvikvannet og Reddal et yndet dagsturmål for båtfolket, og badetemperaturen i Strandfjorden er som oftest noen grader høyere enn i skjærgården – og enda litt høyere i ferskvannsområdene i kanalen og Landvikvannet. Strandfjorden kan by på mange gode fiskeplasser for sjøørretfiske.


Salgsstart januar – byggestart sommeren 2020
Vi starter salget i løpet av januar, de første boligene blir påbegynt allerede til sommeren, og de som først melder seg og inngår kontrakt kan flytte inn i ny bolig til jul 2020 – om kun ett år.

 

LES MER PÅ : https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=163704988

FINN KODE =163704988

 

Copyright © VM Bygg AS | Webdesign av IT-Loftet AS